Toți studenții scriu o lucrare de licenta?

Înainte de a absolvi școala, unii studenți se întreabă dacă toată lumea trebuie să facă o teză de facultate. S-ar putea să auziți diverse lucruri, dar adevărul este că o teză nu este întotdeauna necesară de la studenții absolvenți pentru a-și finaliza programele școlare. Desigur, depinde de multe lucruri, inclusiv de tipul de studiu. Unele școli oferă două moduri care includ scrierea unei teze și o variantă non-teză în care elevii trebuie să urmeze mai multe clase fără a crea o teză. În scurtul nostru articol, puteți afla despre unele alternative la o teză. Vă va ajuta să decideți ce opțiune alegeți. Vă vom oferi informații complete despre o teză de facultate și opțiuni care pot evita scrierea acestei lucrări. Desigur, decizia finală este a ta!

Ce este o lucrare de licenta / teză de facultate?
O teză de facultate este o muncă destul de complexă pe care studenții trebuie să o creeze în ultimul an înainte de a absolvi o școală. În general, studenților li se cere să selecteze un subiect pe care l-au studiat și să facă o cercetare în jurul subiectului ales. Subiectul trebuie să fie legat de experiența parțială a elevilor. După selectarea unui subiect, elevii trebuie să-l trimită cu un consilier. Ei pot începe cercetarea și scrierea după întâlnirea cu un consilier. Mai târziu, când lucrarea lor este finalizată, profesorii universitari o citesc și decid dacă documentul îndeplinește toate cerințele și instrucțiunile necesare pentru absolvirea școlii .

Cercetare finală sau proiectul Capstone
Dacă ați auzit că unii studenți absolvenți nu sunt obligați să creeze o teză, ar trebui să știți că, în unele școli, studenții trebuie să termine un proiect capstone în loc de o teză. Acesta este un fel de cercetare finală pe tema aleasă. Este o alegere mai bună pentru acei studenți cărora nu le place să lucreze într-o sală de clasă și preferă lucrurile legate de experiență. De exemplu, un student care studiază informatica poate face un nou software sau un program nou pentru un computer în loc să creeze o lucrare imensă despre inovațiile în informatică și tehnologie.

Teză de Colegiu vs Experiență pe teren
Unii elevi dintr-o școală care și-au finalizat experiența pe teren nu pot fi obligați să creeze o teză școlară. Pentru unii oameni, poate părea o variantă mai simplă. Dacă vă gândiți să selectați această opțiune, trebuie să știți că școala dvs. poate necesita parcurgerea a aproximativ 300 de ore sau mai mult de lucru de teren sub controlul supraveghetorului. Inutil să spun că această lucrare ar trebui făcută după terminarea studiilor. Înseamnă că poate dura aproximativ 3 sau mai mulți ani pentru a obține diploma. În comparație cu studenții care aleg redactarea tezei, aceștia pot obține o diplomă în termen de 2 ani sau chiar mai puțin. Desigur, alegerea este a ta. Rețineți că, dacă veți alege munca pe teren, este posibil să vi se solicite să furnizați jurnalele detaliate ale muncii dvs. și să le arătați jurnalelor departamentului înainte de a obține o diplomă.

Cum să-l alegi pe cel potrivit
Desigur, trebuie să decideți ce variantă este mai acceptabilă pentru dvs. Unii oameni nu vor să creeze o teză pentru că nu le plac cercetările îndelungate și petrec o grămadă de timp cu cărțile din bibliotecă. În acest caz, o variantă non-teză este o opțiune bună. Este potrivit pentru acei studenți care doresc să obțină mai multă experiență în domeniul selectat și să evite o mulțime de acte. Opțiunea de a scrie un proiect de cercetare se va potrivi cu acei studenți care doresc să realizeze un proiect fără cercetări detaliate, iar munca de teren va atrage acele persoane care sunt de acord să lucreze timp suplimentar înainte de a absolvi o școală.

Câteva idei de subiect de lucrare pentru lucrare de licenta
Unii profesori ar dori ca dvs. să veniți singuri cu subiecte de hârtie de teză, fără a vă oferi sfaturi deloc. Sigur, este o sarcină destul de provocatoare pentru majoritatea studenților. Aici am compilat pentru dvs. subiecte care credem că merită luate în considerare pentru a vă accelera creativitatea.
Dacă ați decis să scrieți o teză, dar simțiți că este prea dificil pentru dvs. să finalizați această sarcină, nu vă supărați! Aveți în continuare șansa de a crea un document adecvat și de a obține o diplomă fără probleme. Solicitați echipei noastre profesionale să vă ajute la realizarea tezei dvs. și vom finaliza această lucrare la timp. Specialiștii noștri talentați sunt aici pentru a lucra la teza dvs. de facultate!