Scriitorii fantomă buni pentru teza de licență au prețul lor …

Cine face o lucrare de licențăPentru a scrie unui ghostwriter sau pentru a obține asistență parțială, trebuie să plătiți bani pentru asta. Expresia „Ceea ce nu costă nimic nu este nimic” nu este probabil nicăieri mai adevărată decât în ​​domeniul scriiturii academice. Oricine salvează la capăt greșit atunci când își creează teza de licență de către un scriitor-fantomă sau cu sprijin parțial de la ei, va trebui să plătească scump pentru acest lucru. Există multe oi negre pe piața scenariului universitar care oferă scrierea tezelor de licență de către scenariști la prețuri extrem de mici. Spre deosebire de munca, calitatea lasă adesea mult de dorit. Aceasta variază de la deficiențe formale la texte complet plagiate. De asemenea, lucrez cu scriitori fantomă, Crearea tezei de licență la prețuri foarte mici este adesea dificilă și clientul nu primește teza de licență care corespunde dorințelor sale. Se cunosc, de asemenea, numeroase cazuri în care un scenarist presupus ieftin colectează bani și nu a făcut niciodată o treabă pentru asta.

… dar nu sunt de neprețuit
Ca în orice profesie, un scenarist se așteaptă, de asemenea, să fie plătit în funcție de calificările sale. Pentru clienți, aceasta este garanția primirii unei lucrări de licență de înaltă calitate. Un ghostwriter cu un doctorat așteaptă pe bună dreptate o taxă diferită de un ghostwriter care are doar o diplomă de licență. Agențiile care oferă teze de licență la prețuri extrem de mici utilizează de obicei scriitori fantomă care nu au calificări academice. Nimeni nu și-ar fi tuns voluntar cineva care nu are pregătire ca coafor. Nimeni nu ar trebui să facă un experiment comparabil atunci când creează o teză de licență de către un scenarist. Pentru că părul crește din nou, dar o lucrare academică lasă o impresie durabilă.

Subiectul și subiectul tezei de licență influențează prețurile
Un raport bun preț-performanță, deoarece este întotdeauna garantat , garantează clientului că va primi o teză de licență de înaltă calitate ca produs final care „merită” banii. Această valoare este măsurată în funcție de efortul care rezultă din sprijinul scriitorului-fantomă. Crearea unei întregi teze de licență de către un scenarist înseamnă în mod firesc prețuri mai mari decât sprijinul acordat doar parțial. Practic, prețurile sunt, prin urmare, dependente de numărul de pagini care sunt create de ghostwriter pentru o teză de licență. Și conținutul și tema unei lucrări de licență joacă, de asemenea, un rol important în premii. O teză de licență cu o parte empirică necesită prețuri mai mari, care este o lucrare pură de literatură. Este similar cu limbajul, în care urmează să fie creată teza de licență. O teză de licență într-o limbă străină, cum ar fi engleza, spaniola sau franceza, este mai scumpă decât o teză de licență în limba germană. La urma urmei, subiectul influențează și prețurile tezei de licență a unui scenarist. În drept, de exemplu, este mai scump decât în ​​științe politice.

Prețurile pentru lucrarea de licență de la Ghostwriter sunt calculate individual
Ceea ce costă în cele din urmă o treabă casnică dacă este creată de un scenarist mediat este, prin urmare, întotdeauna o chestiune foarte individuală. A cita o cotă forfetară pe pagină nu este deosebit de grav. Prin urmare, este recomandat pentru un student care are nevoie de ajutor la pregătirea tezei de licență pentru a obține o ofertă individuală de la agenția de scrieri de fantome la alegere. întotdeauna acest lucru și, astfel, se poate asigura că clientul primește doar prețurile care fac din lucrarea de licență un produs bun pentru el. Transparența este foarte importantă aici, iar clientul ar trebui să acorde întotdeauna atenție serviciilor incluse. acest lucru include, desigur, și editarea și o verificare finală a plagiatului. În plus față de performanța pur profesională, acestea sunt aspecte foarte importante în întregul pachet de servicii pe care o agenție de ghostwriting le pune la dispoziția clienților săi. Fără a sacrifica calitatea, se angajează în mod special să mențină aceste prețuri cât mai mici posibil pentru clienți. Deoarece bugetul studenților este de obicei limitat. Dacă un student comandă o teză de licență, atunci are un interes justificat de a obține la cel mai bun preț posibil și de a nu fi nevoit să plătească pentru aceasta la final.