Scrierea unei lucrări de licență

Cum îmi înregistrez lucrarea de licență?
Fiecare facultate stipulează cerințele pentru înregistrare, sfera și depunerea tezelor în regulamentele sale de examinare.

Deoarece teza de licență este înregistrată direct la biroul de examinare, înregistrarea nu are loc prin intermediul portalului de examinare .

Reglementările relevante ale facultăților pentru pregătirea tezelor pot fi găsite aici:

Lucrare de licență economie și informatică de afaceri
Lucrare de licență informatică
Teza de licență matematică
Psihologie teză de licență
Lucrare de licență științe educaționale
Teza de licență studii culturale
Lucrare de licență


Cum îmi scriu lucrarea de licență?
Pentru programele de licență ale fiecărei facultăți se aplică regulile de examinare respective ca bază pentru redactarea lucrărilor academice.

Practic, teza de licență din toate programele de licență este despre a arăta că sunteți calificat să lucrați independent la o problemă din subiectul dvs. științific la timp și în conformitate cu standardele științifice actuale – folosind și contextualizând metodologia actuală și cercetarea.

Pe scurt: în lucrarea de licență ar trebui să demonstrați că puteți prezenta cercetarea unei probleme din domeniul dvs. într-un mod semnificativ și științific.

Unde pot găsi literatura citabilă?
Veți găsi tot ce aveți nevoie în biblioteca universității și în bazele de date pentru subiectul dvs.: Aveți acces la toate publicațiile relevante prin intermediul mass-media online sau împrumut interbibliotecar. Se aplică următoarele: Fiecare text publicat care îndeplinește standardele științifice actuale poate fi citat.

Puteți găsi mai multe informații despre cercetarea de succes pe site-ul bibliotecii universitare .

Când și cum obțin rezultatele examenului?
Nu mai târziu de 12 săptămâni de la depunerea tezei, veți primi o notificare de la biroul de examinare prin poștă despre promovarea tezei de licență.

În plus, puteți accesa rezultatul dvs. în prezentarea generală a notelor din portalul de examinare. Dacă eșuați, aveți ocazia unică de a trimite o nouă teză de licență.

Trebuie să fiu înregistrat pentru a-mi prezenta teza de licență?
Dacă teza de licență este ultima contribuție a studiilor dvs., trebuie să fiți în continuare înscris la universitatea la distanță din Hagen în momentul depunerii.

Ca regulă generală, trebuie să fiți înscris pentru toate realizările dvs. până când acestea sunt recunoscute – numai atunci vi se poate acorda diploma și gradul corespunzător.

După ce ați finalizat sau ați depus toate lucrările necesare, nu mai trebuie să vă înregistrați din nou pentru semestrul următor. Dacă, contrar așteptărilor, trebuie să repetați un examen, biroul de administrare a studenților poate aproba o reînregistrare târzie.

Ce include diploma mea?
Așa-numitul „certificat de licență” conține diploma academică corespunzătoare (BA / B.Sc.), notele individuale pentru munca efectuată în curs, nota pentru teza finală și nota generală rezultată. În plus, veți primi un certificat care confirmă acordarea noii diplome academice și un supliment de diplomă. Puteți ajunge la toate cele trei documente împreună prin poștă recomandată.