Redactarea lucrarii de dizertatie in pandemie

Sfaturi pentru a profita la maximum de învățarea la distanță
Studierea în afara campusului poate fi cu adevărat o provocare, dar dacă urmați strategii bune, unele dintre dezavantajele învățării la distanță pot fi atenuate.

Câteva sfaturi pentru a profita la maximum de învățarea la distanță includ:

Configurați un program
Este important să stabiliți o rutină. Odată cu învățarea la distanță, devine mult mai ușor să spui „oh, voi urmări doar conferința asta mâine ”, dar mâine se transformă în ziua următoare sau a doua zi după aceea și în curând ești foarte în urmă și nu poți ajunge din urmă. Chiar dacă prelegerile sunt oferite asincron, setați o oră săptămânală când veți urmări prelegerea. Scrieți-l în calendarul dvs. și rămâneți la plan. Faceți același lucru pentru lecturi și sarcini, astfel încât să fiți sigur că veți fi la curent.

Faceți un plan pentru a rămâne motivați
Într-o sesiune „tipică” în persoană, primele câteva săptămâni de curs sunt atunci când elevii sunt cei mai motivați. După aproximativ a treia săptămână, sarcinile încep să se acumuleze și motivația de a continua să lucreze din greu scade. În setarea online, această situație se aplică și mai mult – anonimatul vă poate determina să fiți mai ușor distras. Continuați să vă reamintiți că un curs are o lungime finită și nu poate fi făcut în întregime în ultimul moment.

Porniți camera și participați activ la prelegeri
Instructorii de clasă ca studenții angajați – și veți beneficia enorm – așadar, pornirea camerei și participarea la cursuri nu numai că vă asigură că profesorul știe cine sunteți, dar vă ajută să păstrați informațiile pe care le învățați. De asemenea, te face responsabil. Inutil să spun că puiul la jumătatea prelegerii este destul de dificil sub privirea atentă a lectorului.

Participați la programul de lucru – chiar și fără întrebări specifice
Orele de birou pot fi online, dar sunt încă foarte valoroase. Mulți studenți cred că ar trebui să participe la programul de lucru numai dacă au o întrebare foarte specifică despre curs, dar acest lucru pur și simplu nu este adevărat! Profesorilor le place să vorbească despre interesele lor și, prin urmare, mersul la programul de birou nu numai că vă va ajuta să rămâneți motivați, dar veți putea învăța la ce se așteaptă profesorul în cursul lor și puteți îndeplini aceste cerințe.

Dormi suficient și ajută-ți ziua, dacă este nevoie
Flexibilitatea cursurilor online poate fi văzută ca un avantaj, dar dacă locuiți într-un fus orar care este drastic diferit de cel în care se țin cursurile dvs., cursurile dvs. sincrone ar putea avea loc în mijlocul nopții. Singurul lucru pe care îl puteți face este să vă schimbați programul – mergeți la culcare devreme și să vă odihniți suficient pentru a putea participa la cursurile dvs. sincrone. Da, aceasta este o situație mai puțin ideală, dar, din nou, amintiți-vă că cursul dvs. este finit, iar somnul este esențial pentru sănătatea și succesul dvs.

Faceți conexiuni
Doar pentru că universitățile sunt online nu înseamnă că toate celelalte activități sunt anulate. Chiar dacă poate fi greu să stabiliți un sentiment de comunitate într-un spațiu online, există cluburi și societăți care încă funcționează, așa că încercați să alegeți unul legat de zona dvs. de interes și participați. Acest lucru va oferi cel puțin o conexiune cu colegii dvs.