Planificarea lucrarii

O lungă călătorie vă așteaptă înainte de a vă finaliza lucrarea. Într-adevăr, realizarea lucrarii de diploma sau licenta se bazează pe mai mulți pași esențiali care uneori trebuie realizați simultan sau în paralel.

Prin urmare, este esențial să fiți de acord cu un timp rezonabil pentru fiecare etapă. Dacă doriți să introduceți lucrarea de disertatie la timp, trebuie să respectați un program riguros. Abilitatea ta de a respecta termenele este una dintre condițiile pentru succesul lucrarii tale.

Niciun pas nu trebuie subestimat, anchetele de teren, redactarea capitolelor, corectura și validările de către profesori necesită uneori mai mult timp decât se aștepta.

Vă sfătuim:

  • întocmește-ți propriul program de producție în conformitate cu termenele care ți-au fost date prin enumerarea tuturor etapelor proiectului tău,
  • estimează timpul necesar pentru a finaliza fiecare pas,
  • oferiți perioade de securitate pentru a vă oferi timp de odihnă și în cazul în care întârziați în una dintre faze,
  • să vă respectați programul cât mai mult posibil, actualizându-l regulat.

Realizarea lucrarii nu este un râu lung și calm, veți fi uneori confruntați cu evenimente neprevăzute care vă vor invita să efectuați noi cercetări documentare, să adăugați o parte la planul dvs., să vă reformulați ipotezele de cercetare, să vă regândiți ancheta de teren …

De asemenea, planificarea și organizarea vor fi cei doi aliați ai dvs. pentru a asigura succesul!