Idei utile pentru a scrie o lucrare de licenta

Pentru a veni cu succes la confirmarea lucrarii dvs. de licenta, citiți acest articol de îndrumare util. Cum se scrie o confirmare pentru o teză? Această secțiune ar trebui prezentată numai pentru a-ți exprima recunoștința sinceră față de persoanele care te-au ajutat în munca ta sau în scrierea pe hârtie.

În lucrarea dvs., acordați credit în prefața sa, nu în altă secțiune independentă. Fii recunoscător pentru sprijinul sau asistența pe care o primești consilierul pe parcursul cercetării de la universitatea ta sau de la persoanele din lucrarea ta finită.

Care este recunoașterea lucrarii tale?
O simplă recunoaștere a lucrarii este scurtă secțiune la început, unde mulțumești tuturor celor care te-au sprijinit în timpul studiilor. Cum se recunoaște o teză? Această secțiune nu ar trebui să fie prea lungă. Fii politicos să menționezi oameni sau organizații care au contribuit la teza ta, nu uita pe nimeni important în cuvintele tale recunoscătoare.

Unde să-l pun?
Postați comentariile dvs. cu recunoștință pe o pagină separată imediat după rezumat și înainte de conținut. Alocați-vă timp pentru a găsi răspunsuri la mai multe întrebări importante pentru a ajunge la cel mai bun eșantion pentru confirmare pentru redactarea tezei:

Cui trebuie să mulțumești?
Ce ton ar trebui să folosești?
De ce să folosiți o confirmare a tezei?
Decideți cui îi veți mulțumi
Nu trebuie să mulțumești fiecărui prieten care te-a asistat individual, să te asiguri că menționezi pe toți cei importanți pentru cercetarea ta sau care ți-au oferit un sprijin semnificativ. Nu uitați să mulțumiți academicienilor care v-au dat sfaturi utile sau v-au asistat studiul în diferite moduri. Mulțumesc voluntarilor și organismelor profesionale.

Alegeți cel mai bun ton de utilizat
Ar trebui să mulțumești atât formalului, cât și prietenosului, să nu folosești un limbaj exagerat pentru a nota persoanele care te-au susținut și să-ți explici pe scurt contribuțiile pentru a înțelege cum să scrii o confirmare pentru o teză.

De ce este atât de importantă recunoașterea lucrarii?
Există diferite motive pentru ao folosi. Unii studenți decid să-și scrie secțiunea de recunoaștere în proiecte de teză sau disertație pentru că au fost complexe, în timp ce alții o includ pentru că au muncit din greu mult timp. Dacă mulți oameni v-au ajutat de-a lungul câtorva ani, ați dori să reflectați asupra lor pentru a vă arăta recunoștința. Cine sunt acești oameni? Într-o recunoaștere a tezei, oamenii menționează adesea:

Colegi studenți;
Consilieri;
Colegi;
Familie;
Posibili respondenți;
Prieteni.
Scopul principal al unei pagini de confirmare este de a oferi o notă de mulțumire celor care v-au oferit sprijin în timpul studiului. Ei bine, considerați-o ca pe o pagină care spune mulțumiri medicului dumneavoastră după o procedură de salvare a vieții. Rețineți că, deși confirmarea tezei nu are o influență academică, disertația dvs. nu poate fi completă fără ea. Prin urmare, trebuie să puneți cel mai bun picior înainte pentru a-l face să strălucească. Asigurați-vă că scrieți confirmarea începând cu persoanele care au fost cele mai utile în timpul studiului.

Diferențe între recunoașterea tezei și prefața
Utilizarea simultană a prefaței și confirmării în teză este redundantă. Cum se face această alegere? Dacă doriți să mulțumiți oamenilor și să oferiți cititorilor informații suplimentare, scrieți prefața. Dacă nu aveți suficient spațiu, scrieți confirmarea tezei.