Evitați cuvintele plate în lucrarea de licență

Când se încheie lucrarea de licență …
lucrarea de licență opuse sunt treburi aproape o plimbare științifică. Deoarece atât în ​​ceea ce privește conținutul, cât și domeniul de aplicare, tezele de licență sunt asociate cu eforturi semnificativ mai mari. Acest lucru se datorează, desigur, faptului că tezele de licență au prioritate față de lucrările la termen în ordinea priorității. În timp ce cursurile finalizate cu temele reprezintă un exercițiu de scriere a lucrării științifice extraordinare, prima diplomă academică este dobândită cu teza de licență. Cu toate acestea, uneori, toate exercițiile nu ajută. Pentru că, dacă prima lucrare științifică importantă este în așteptare, entuziasmul și nervozitatea sunt mari și erorile se pot strecura.

Domeniul de aplicare al tezelor de licență
Mulți studenți afirmă că nu se simt suficient de pregătiți pentru a scrie lucrarea de licență. Potrivit sondajelor, îi preocupă mai ales modul în care se ocupă de orientările științifice și standardele științifice. Uneori, totuși, le este greu să scrie o lucrare științifică complexă și să completeze paginile necesare.

lucrarea de licență au o lungime cuprinsă între douăzeci și șaizeci de pagini, în funcție de domeniul tematic și de cursul în care sunt scrise. Pentru a afla ce dimensiune trebuie să aibă teza de licență, ar trebui să studiați cu atenție regulamentul de examinare sau să întrebați profesorul responsabil pentru dvs. (a se vedea și: Structura lucrărilor academice )

Evitați cuvintele de completare!
Pentru a ajunge la numărul necesar de pagini, elevii folosesc trucuri. Paginile sunt umplute cu cifre și tabele, iar conținutul este întins cu cuvinte de completare. Dar, la fel ca în cazul utilizării fără sens și inutile a tabelelor și figurilor, prea multe cuvinte de completare pot duce la o notă slabă. Prin urmare, dacă doriți să aveți o notă bună pentru teza de licență, se aplică următoarele: Abțineți-vă de tot ceea ce nu este necesar! (A se vedea, de asemenea: Sfaturi despre cum să vă scurtați lucrarea de masterat )

Cuvintele de completare sunt, de asemenea, numite bloat și se caracterizează prin faptul că nu contribuie la înțelegerea unui context. Pur și simplu umflă textul inutil și îl fac mai puțin lizibil. Cu toate acestea, cuvintele de completare nu sunt folosite pentru a întinde textele și pentru a ajunge la numărul necesar de pagini. Mult mai des se întâmplă ca cuvintele de completare să se strecoare inconștient într-un text. Un motiv pentru aceasta ar putea fi faptul că fac parte din limba vorbită, deoarece îmbunătățesc fluența limbii. Cu toate acestea, în limba scrisă, cuvintele de completare nu își au locul, deoarece diluează afirmațiile unui text.

Cuvintele tipice de completare pe care le puteți folosi atunci când vorbiți despre o experiență care nu își are locul în teza de licență sunt, de exemplu: deja, despre, exact, prea, chiar, bine, numai, calm, desigur, și multe altele . Dacă teza de licență este în cutie, trebuie să vă asigurați, atunci când o verificați, că nu este amestecată cu cuvinte de completare. Întrucât lista potențialelor cuvinte de completare este lungă, ajută la rezolvarea acestora. Cu toate acestea, nimeni nu se poate aștepta să le înveți pe de rost. Este mai mult despre a vă simți pentru a evita zgomotul. Dacă încă nu sunteți sigur dacă teza de licență nu conține cuvinte de completare, o puteți verifica cu ajutorul programelor de computer oferite online. Dar chiar acumLector care poate verifica, de asemenea, lucrarea de licență pentru cuvinte de completare.