Corectarea și editarea – care este diferența?

Textele științifice sunt scrise pe baza literaturii. Fiecare autor are propriul său stil de scriere, care este adesea adoptat inconștient de către studenți. Acest lucru are ca rezultat un flux de citire neregulat, care reduce calitatea textului. Și mai rău, înțelegerea textului este foarte slabă. Nu fiecare student care scrie texte este foarte familiarizat cu ortografia și gramatica germană complexe. Software-ul text este bun, dar nu afișează toate erorile. Sunt recunoscute numai erorile de text grosiere. Erorile gramaticale și, mai presus de toate, erorile secundare în lucrare nu sunt afișate de software. Aici intră în joc experții, care vă pot revizui și corecta teza. Cu siguranță ar trebui să faceți această investiție pentru diploma dvs.

Corectare pentru o precizie absolută

Corectarea presupune corectarea ortografiei și a gramaticii textelor dvs. Corectorul dvs. va parcurge silabă cu silabă și va recunoaște și corecta orice erori care sunt încă prea mici. Aceasta se referă în principal la erori pe care Word și alte programe software nu le afișează, dar sunt garantate că vor fi descoperite de examinatorul dvs. Corectarea include ortografia Duden, punctul zecimal și corectarea gramaticii. Acesta din urmă, în special, trebuie să fie consecvent. Deoarece anumite conexiuni din munca științifică trebuie formulate în anumite timpuri.

Editarea pentru un stil de scriere mai bun

Termenul de editare implică intervenția în structura propoziției și alegerea cuvintelor. După cum sa menționat la început, un text poate apărea rapid neuniform dacă vă orientați către diferiți autori. Fiecare autor are propriul stil de scriere, care afectează alegerea cuvintelor, ordinea cuvintelor, structura propoziției și lungimea propoziției. Editarea oferă aici un remediu și, pe lângă faptul că nu conține erori, asigură și un stil de scriere mai bun și mai fluid. Textele dvs. vor fi citite uniform, ceea ce crește fluxul de lectură și, astfel, înțelegerea acestuia.

Ce este mai bine, corectarea sau editarea?

Ar trebui să aveți o corecție finală profesională pentru fiecare teză. Dacă corectura este suficientă depinde mai ales de faptul dacă sunteți deja convins de stilul dvs. de scriere și ați avut experiențe foarte bune cu acesta. Obțineți feedback intermediar de la profesorul dvs. Corectarea dvs. este garantată pentru a găsi greșeli de scriere și erori de virgulă în munca dvs. Dacă nu sunteți sigur de limbă și v-ați scris teza între ele, atunci editarea este o alegere mult mai bună pentru a vă îmbunătăți nota.